Pozvánka do centra závodu

29.06.2011 19:16

30.6. končí další výhodný termín pro přihlášku na 2-etapový MTBO maraton TransKras. Cena pouze 600,- za oba dny a dvojici.

Rádi bychom vás, alespoň virtuálně, pozvali do centra závodu, kde bude start i cíl etap a také ubytování.

Centrum závodu, bylo zvoleno strategicky v Jedovnicích v autokempu Olšovec, přímo ve středu mapového prostoru. Kemp se nachází v krásné zalesněné krajině u velkého rybníka Olšovec. Toto místo je známe zejména milovníkům rychlých vodních člunů.

Co vám kemp nabízí. Velké prostory pro pohodlné stanování, příjemné ubytování v chatkách. Dětský bazének a hřiště, minigolf. Sportovní hřiště kde si můžete zahrát beachvolejbal, nohejbal, ruské kuželky a petang. Dále možnosti stravování přímo v místě ve vlastní kuchyni (nutné objednat), nemusíte tedy chodit na jídlo do okolních hospod. Novinkou v kempu je i klub v prostorách bývalé pizzerie, kde se budou moci ubytovaní ukrýt před deštěm nebo si jen tak přijít posedět. Zde proběhne, v sobotu večer vyhlašování vítězů etapy a avízovaná beseda s ochranáří z CHKO. Zábava bude samozřejmě pokračovat do pozdního večera. 

V centru závodu bude k dispozici také společný stan s občerstvením. Své produkty zde nabídne vyhlášený místní pivovar Černá Hora, který se také stává jedním z našich sponzorů.

V bezprostřední blízkosti můžete pro relax i regeneraci využít rybník Olšovec. Vedle koupání a slunění je zde možnost vypůjčení šlapadel a lodiček. Na břehu se také nachází spousta příjemných posezení na letních zahrádkách. V nebližším okolí kempu doporučujeme procházku do nedalekého Rudického propadání, kde vás v parném dni jistě osvěží chlad skal a jeskyní. Pro nevybouřené bajkery se zde skýtá i možnost kvalitního lezení. Ve skalách se nachází i spousta malých přístupných jeskyní, které je možné s opatrností prolézt.

Těšíme se na vás v Moravském krasu. Pořadatelé

Mediální partner

Partner závodu

 

 

Zajímavé odkazy

MTBO server o orientační cyklistice

MTBS server o cyklistice, kalendář závodů

SHOCART Liga seriál orientačních závodů dvojic na horských kolech podle turistické mapy